Mobil

LG G5 internet paylaşımı nasıl yapılır

LG G5 telefonlarda internet paylaşımı ( hotspot) için resimli anlatımı takip edebilirsiniz. Mobil internetinizi wi-fi aracılığıyla paylaşarak, farklı telefonlarda veya bilgisayarınız aracılığıyla internete bağlanabilirsiniz.

Daha önceki yazılarımızda Lg g3 ve G4 telefonlarda işlemin nasıl yapılacağını anlatmıştık. G5 cihazlarda arayüz biraz farklı olduğu için menülerde ufak değişiklikler yapılmış. İşlem için resimli anlatımı takip edebilirsiniz.

LG G5 internet paylaşımı

Ayarlar seçeneği, bağlantı menüsü altında “internet paylaşımı” seçeneğine dokunuyoruz. Wi-Fi hotspot veya üzerinden bağlantı aracılığıyla diğer cihazlarda internet paylaşımı oluşturma.

Açılan seçeneklerde WiFi hotspot seçeneğini sağa kaydırarak aktif hale getiriyoruz.

Wi-Fi hotspot ayarla menüsüne tıklayarak Wi-Fi yayın adınızı ve şifrenizi değiştirebilirsiniz. Eğer ayarları daha önce değiştirmediyseniz, sistem tarafından otomatik atanan şifreyi ve yayın adını kullanabilirsiniz. Şifreyi öğrenmek için “Şifreyi göster” seçeneğine tıklayabilirsiniz.

 İşlemi yaptıktan sonra belirlediğiniz şifreyi kullanarak dilediğiniz cihaz üzerinden internete bağlanabilirsiniz. İşlem sonunda bağlantıyı kapatmayı unutmayın. Hotspot internet kullanım oranını mobil veri seçeneği altından görebilirsiniz.

Serkan Çataltaş

1987 Yılında Malatya'da doğdu. Netaş'ta çalışmalarına devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir