Anasayfa / İnternet / N11 üyelik hesabı nasıl silinir

N11 üyelik hesabı nasıl silinir

N11 üyeliğinizi, üyelik iptali seçeneğini kullanarak dilediğiniz zaman silebilirsiniz. Eğer tamamlanmamış siparişiniz varsa üyelik iptali gerçekleştirilemez. Üyelik iptal edildikten sonra siteye tekrar kaydolunabilir. Ancak yeni üyelikteki tüm süreçlerin yeniden yapılması gerekir. Daha önceki üyeliğe ait üyelik bilgileri, kuponların geri dönüşümü yoktur.

Reklamlar

Üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz zaman geçmiş siparişlerinizi ve mevcut hesabınızdaki kuponları kaybedersiniz.

N11 üyeliği nasıl silinir ?

N11 hesabınıza giriş yapın.

Reklamlar

Sağ üstte bulunan “Hesabım” seçeneğine tıklayın.

Ekranın solunda bulunan seçeneklerden “Üyelik iptali” seçeneğine tıklayın.

Son olarak “Üyeliğimi iptal et” seçeneğine tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Son aşamada, hesap güvenliği nedeniyle hesap şifrenizi tekrar girmeniz gerekmektedir.

N11 hesabınızın silinmesi için herhangi bir zaman aşımına gerek yoktur. Bu işlemi yaptıktan sonra hesabınız tamamen silinmiş olacaktır. Siteye tekrar üye olmak isterseniz, silinen hesap bilgilerinizi kullanarak, tekrar üye olabilirsiniz.

Reklamlar

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*