Anasayfa / Google Chrome / Chrome senkronizasyon verilerine nasıl bakılır

Chrome senkronizasyon verilerine nasıl bakılır

Google Chrome Senkronizasyonu yer işaretleri, şifreler ve diğer ayarlarınızı güvenli bir şekilde Google Hesabınıza kaydedebilir ve herhangi bir cihazda Chrome’dan bunlara erişmenize olanak sağlar.

Reklamlar

Senkronizasyon bilgilerinizi sunan sayfaya giriş yaparak, hesabınızla senkronize edilen bilgilerinizi görebilirsiniz. Dilerseniz bu bilgileri silebilirsiniz.

Google Chrome senkronizasyon özelliği, birçok işlemde kolaylık sağlar fakat bazı durumlarda kişisel verilerinizin güvenliği için bu bilgileri düzenli olarak kontrol etmeniz ve temizlemeniz gerekebilir.

Reklamlar

Chrome seknizasyon verilerinizi görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, hesabınıza giriş yapın.

https://chrome.google.com/sync?hl=tr

Aşağıdaki veriler, Chrome’da görünür olmayanlar da dahil olmak üzere depolanmış tüm öğeleri gösterir.

Ekteki sayfa ile; Uygulama, uzantılar, ayarlar, otomatik doldurma verileri, sık kullanılan sayfalar ve şifreler gibi hesabınıza ait tüm verileri görebilirsiniz.

Sunucudaki verilerinizi temizlemek ve parolanızı kaldırmak için senkronizasyonu sıfırlayın. Bu işlem, cihazınızdaki verileri temizlemez. Senkronizasyonu başlatmak için Chrome’da tekrar oturum açın.

NOT: Bu işlem geri alınamaz ve silinen veriler geri getirilemez. İşlemden önce önemli bilgileriniz varsa yedeklemenizi öneririz.

Senkronizasyonu sıfırla” seçeneğini kullanarak, hesabınıza bağlı tüm verileri temizleyebilirsiniz. Google Chrome hakkında merak ettiğiniz tüm konular için, diğer makalelerimizi inceleyebilirsiniz.

Reklamlar

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*