Anasayfa / Instagram / Instagram’dan rehberimi nasıl silerim ?

Instagram’dan rehberimi nasıl silerim ?

Instagram’ın rehberinize erişim izni varsa, rehberinizde bulunan tüm kişileri uygulama ile senkronize ederek, hesabınıza kaydetmektedir. Size daha iyi öneriler sunmak için yapılan bu işlem, bazı kullanıcıları rahatsız edebilir.

Reklamlar

Instagram rehber bağlantısını kesmek veya senkronize edilen kişileri silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Instagram rehber bağlantısını kesmek için:

Reklamlar
  1. Profilinize gitmek için simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun.
  2. Sağ üstteki simgesine ve ardından Ayarlar‘a dokunun.
  3. Hesap‘a ve ardından Rehber Senkronizasyonu‘na dokunun.
  4. Rehber senkronizasyonunu kapatmak için Rehberini Bağla‘nın yanındaki simgeye dokunun.
  5. Bağlantıyı Kes‘e dokunun.

Senkronize edilmiş kişiler nasıl silinir ?

https://www.instagram.com/accounts/contact_history/

Linke tıklayın veya Ayarlar > Kişileri Yönet seçeneklerini takip edin.

Burada listelenen kişiler, rehberinden Instagram’a yüklediğin kişilerdir. Senkronize edilen kişilerini kaldırmak için Tümünü Sil’e dokun. Cihaz ayarlarına gidip rehberindeki kişilere erişimi kapatmadığın sürece, Instagram’ın rehberindeki kişilerini bir sonraki senkronize edişinde kişilerin yeniden yüklenecektir. Kişilerini sadece sen görebilirsin ancak Instagram sana ve başkalarına arkadaş önerilerinde bulunmak ve herkes için daha iyi bir deneyim sunmak için kişilerinle ilgili yüklediğin bilgileri kullanır.

Rehberinizden eklenen tüm kişileri bu ekranda görebilirsiniz.

Kişileri silmek için “Tümünü sil” seçeneğine tıklayın.

Kişileri silme işlemine onay verin.

İşlemden sonra rehberinizden eklenen tüm kişiler silinmiş olacaktır. Bu durum takip veya takipçi durumunuzu etklememektedir.

Reklamlar

Hakkında Serkan Çataltaş

1987 Yılında Malatya'da doğdu. Netaş'ta çalışmalarına devam etmektedir.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmelidir *

*