İnternet

Google’ın kurulduğu garajda sanal tur atın

Google bugün 20. yılını kutluyor. Google Haritalar bugünü kutlamak için Google’ın kurulduğu garajı Street View’a ekledi. Street View’a giriş yaparak Google’ın kurulduğu garajı gezebilirsiniz.

Garajı gezmek için Tıklayın.

CRT monitörlerde dahil olmak üzere 90’ların nostaljisini görebilirsiniz. Evi keşfetmeye devam edin ve daha fazla oda ve çok sayıda küçük ayrıntı bulacaksınız. Ofisin üniversite öğrencileri tarafından paylaşılan bir çalışma alanı için dikkat çekici bir şekilde temiz olduğunu da fark edebilirsiniz. Çünkü bu, aşağıdaki video tarafından kanıtlandığı gibi, orijinal çalışma alanının bir kopyası.

Garajın yan kapısından geçerken, sarı ayaklı ahşap bir çalışma masası tarafından tutulan eski bir “CRT” bilgisayar monitöründe tanıdık bir Arama kutusu göreceksiniz. Koridordan aşağıya doğru ilerleyen kabloları takip ederken, “Google’ın Dünya Genel Merkezini” siyah metinde okuyan bir beyaz tahta ile bir yatak odası bulacaksınız. Başka bir beyaz tahtada, 1998’de Google’ın logo belirleme denemelerini görebilirsiniz.

Google hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için Google blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Serkan Çataltaş

1987 Yılında Malatya'da doğdu. Netaş'ta çalışmalarına devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir