Reklamlar
Mobil

Whatsapp arşivlenmiş sohbetler nerede nasıl girilir

Whatsapp arşivlenmiş sohbetler nerede ? arşivlenen sohbetlere nasıl girilir ? Whatsapp sohbet arşivleme özelliği, konuşmalarınızı gizlemeye ve daha sonra ihtiyaç durduğunuz zaman tekrar görüntülemenize yarar. Arşivlenen sohbetler , sohbetler ekranında görünmeyecektir.

Whatsapp‘ta grup ve kişi sohbetlerinizi arşivleyebilirsiniz. Arşivlenen sohbetler, Whatsapp hesabınızdan silinmez. Daha sonra görüntüleyebileceğiniz bir şekilde arşiv alanına yedeklenir. Sohbet görüşmelerinizi tek tek veya toplu olarak arşivleyebilirsiniz. Bir kişi ile yaptığınız görüşmeleri arşivledikten sonra, bu kişiden tekrar mesaj almanız durumunda , görüşmeniz arşivden otomatik olarak çıkarılmaktadır veya manuel  olarak sizde sohbeti arşivden çıkarabilirsiniz.

Whatsapp arşivlenmiş sohbetler nerede ?

Sohbet arşivlerinize ulaşmak için, sohbet ekranınızı en aşağı kaydırın.

Ekranın en altında bulunan “Arşivlenmiş sohbetler” seçeneğine dokunun.

NOT: Eğer arşivlenmiş hiçbir görüşmeniz yoksa bu ekran boş görünecektir.

iPhone telefonlarda bu seçenek en üstte görünmektedir. Ekranı yukarı doğru kaydırın “Arşivlenmiş sohbetler’i” görebilirsiniz.

Arşivlenmiş sohbetler” ekranında , tüm arşivlenen görüşmelerinizi görebilirsiniz. Görüşmeler, normal sohbetlerden farklı olarak arşivlendi uyarısı ile görünecektir.

Herhangi bir görüşmeyi manuel olarak arşivden çıkarmak istiyorsanız, çıkarmak istediğiniz görüşmenin üstüne basılı tutun.

Açılan menülerden “Arşivden çıkar” seçeneğine dokunarak görüşmeyi arşivden çıkararak normal görüşmeler ekranında görebilirsiniz.

Görüşmelerinizi tek tek arşivlemek için Sohbetler sekmesinde, gizlemek istediğiniz sohbeti işaretleyin. Açılan seçeneklerden arşivle seçeneğine dokunun. Tüm görüşmelerinizi arşivlemek için WhatsApp Ayarlar > Sohbetler > Tüm Sohbetleri Arşivle seçeneğine dokunabilirsiniz.

Arşivlenen sohbetler, iCloud veya Google drive hesabına yedeklenmez. Sohbetlerinizine tekrar ulaşılmasını istemiyorsanız, arşivleme yerine silme özelliğini kullanmalısınız. Arşivlenmiş sohbetlerime nasıl ulaşırım ? diyen kullanıcılar için faydalı olmuştur umarız.

Reklamlar
Paylaş

Yorumları göster

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

1 hafta Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar