Netflix izleme geçmişinizi sildikten sonra, etkinliğin tamamen silinmesi 24 saati bulacaktır. İzleme geçmişini tamamen silme seçeneği maalesef mevcut değil. Tüm içeriği tek tek silmeniz gerekiyor. Bu ayardan sonra Netflix’te izlediğiniz belirli bir içerik veya diziyi size tavsiyelerde bulunmak için kullanmamızı istemiyorsanız, izleme etkinliğinize giderek bu içerikleri gizleyebilirsiniz. Ayarları uygulamak için resimli anlatımı takip edebilirsiniz.
Netflix hesap ayarları seçeneğine giriş yapın.
Profilim altında İzleme etkinliği seçeneğine tıklayın.
İzleme etkinliğim ekranında tüm izleme geçmişinizi görüntüleyebilirsiniz. Gizlemek istediğiniz her bir içeriğin veya dizinin yanındaki X işaretine tıklayın. Çıkan onay ekranını onaylayarak silme işlemini tamamlayabilirsiniz.
İzleme etkinliğinde silinen içerikler Netflix’te izlenmemiş gibi görünecektir. Söz konusu içeriği yeniden oynatmadığınız sürece izleme listesine tekrar ekleyemezsiniz. Gizlediğiniz içeriğin tüm cihazlarınızdan tamamen kaldırılmasının 24 saat sürebileceğini lütfen unutmayın. Şu anda izleme etkinliğini toplu olarak gizlemek için bir işlev sunmuyoruz. Bu “gizleme” işlevi Çocuk profilleri için mevcut değildir. Netflix hakkında merak ettiğiniz konuları yorum atarak bizlere iletebilirsiniz.
Akıllı telefonlarımız artık hayatımızın birer parçası. Ancak ne kadar güçlü ve yeni bir telefon kullanırsak…
VMware Snapshot özelliği, bir sanal makinenin belirli bir andaki durumunu koruyarak ihtiyaç halinde hızlı geri…
Ücretsiz ve Ücretli Seçeneklerle En Güncel Rehber Günümüzde sunum hazırlamak artık saatler süren bir süreç…
Telefonla konuşurken başka bir kişinin aradığını görmek günümüzde akıllı telefonların sunduğu en önemli iletişim özelliklerinden…
2024 yılında Broadcom tarafından tamamlanan satın alma sürecinin ardından VMware’in lisanslama stratejisinde köklü değişiklikler yapıldı.…
Telefon rehberinizde yer alan bazı numaraları silmek istediğinizde “salt okunur kişi silinemez”, “bu kişi düzenlenemez”…