N11 üyeliğinizi, üyelik iptali seçeneğini kullanarak dilediğiniz zaman silebilirsiniz. Eğer tamamlanmamış siparişiniz varsa üyelik iptali gerçekleştirilemez. Üyelik iptal edildikten sonra siteye tekrar kaydolunabilir. Ancak yeni üyelikteki tüm süreçlerin yeniden yapılması gerekir. Daha önceki üyeliğe ait üyelik bilgileri, kuponların geri dönüşümü yoktur.
Üyeliğinizi iptal ettirdiğiniz zaman geçmiş siparişlerinizi ve mevcut hesabınızdaki kuponları kaybedersiniz.
N11 hesabınıza giriş yapın.
Sağ üstte bulunan “Hesabım” seçeneğine tıklayın.
Ekranın solunda bulunan seçeneklerden “Üyelik iptali” seçeneğine tıklayın.
Son olarak “Üyeliğimi iptal et” seçeneğine tıklayarak hesabınızı silebilirsiniz.
Son aşamada, hesap güvenliği nedeniyle hesap şifrenizi tekrar girmeniz gerekmektedir.
N11 hesabınızın silinmesi için herhangi bir zaman aşımına gerek yoktur. Bu işlemi yaptıktan sonra hesabınız tamamen silinmiş olacaktır. Siteye tekrar üye olmak isterseniz, silinen hesap bilgilerinizi kullanarak, tekrar üye olabilirsiniz.
Önce kötü haberi verelim İnternette "yapay zekâ ile ayda 100.000 TL" başlıklı yüzlerce içerik var.…
Bilgisayarınıza Windows 11 kurmak, mevcut sistemi yenilemek veya temiz bir başlangıç yapmak istiyorsanız ISO yöntemi…
Akıllı telefonlarımız artık hayatımızın birer parçası. Ancak ne kadar güçlü ve yeni bir telefon kullanırsak…
VMware Snapshot özelliği, bir sanal makinenin belirli bir andaki durumunu koruyarak ihtiyaç halinde hızlı geri…
Ücretsiz ve Ücretli Seçeneklerle En Güncel Rehber Günümüzde sunum hazırlamak artık saatler süren bir süreç…
Telefonla konuşurken başka bir kişinin aradığını görmek günümüzde akıllı telefonların sunduğu en önemli iletişim özelliklerinden…