Reklamlar
Kategoriler: Mobil

iPhone Modem Olarak Nasıl Kullanılır

iPhone telefonumu nasıl modem olarak kullanırım? şeklinde birçok sorular almaktayız. iPhone telefonlarınızı modem olarak kullanmak ve wireless üzerinden internetinizi paylaşmak için aşağıdaki işlemi yapmanız yeterlidir. iphone 4,4s,5,5s ve 6 model telefonlarda aynı yöntemi kullanabilirsiniz.

iPhone Modem olarak kullanma

Öncelikle ayarlardan Kişisel Erişim Noktasını açık duruma getirmemiz gerekiyor.

*Kişisel erişim noktası pasif durumdaysa ve açamıyorsanız hücresel bölümüne girerek veri dolaşımı ve 3g özelliğini açmanız gerekiyor.

Erişimi aşağıdaki gibi açtıktan sonra Wi-Fi Parolanızı belirlemeniz gerekiyor. Harf ,rakam veya simgeleri kullanarak kendinize özel güçlü bir şifre belirleyin.

İşlem tamamlanmıştır. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra telefonunuz üzerinden 3 farklı şekilde bağlantı kurabilirsiniz.

Wireless bağlantınız için şifrenizi girerek bağlantı kurabilirsiniz.

Bluetooth kullanarak bağlanman için bağlanmak istediğiniz cihazınızı telefonunuzla eşleştiriniz. Eşleşme işlemini tamamladıktan sonra Bluetooth üzerinden internet paylaşımı yapabilirsiniz.

Usb kablosunu kullanarak bağlanmak için telefonunuzu usb kablosunu kullanarak bilgisayarınıza takın. Ağ servislerinden iphone telefonunuzu seçerek bağlantı kurabilirsiniz.

iPhone telefonunuzu wireless, bluetooth ve usb kablosu’nu kullanarak modem olarak kullanabilirsiniz. iOs 7’de cihazları modem olarak kullanmak android cihazlara kolay daha pratik ve işlevseldir. İşlemi yaparken sorun yaşarsanız yorum atmanız halinde yardımcı olabiliriz.

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

7 gün Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar