Reklamlar
Kategoriler: Multimedya

Youtube koyu tema nedir nasıl açılır

Youtube son sürümünde, birçok yeniliğin yanında koyu tema özelliğini de kullanıma sundu. Peki Youtube koyu tema nedir nasıl açılır ? Özellik nasıl kullanılır ? Makalemizde koyu tema ayarlarını paylaşacağız.

Koyu tema modu, özellikle gözleri yormayacak şekilde ve daha sinematik bir görünüm sunmak için tasarlandı. Youtube tarafından yapılan açıklamada, renkler gözleri yormayacak şekilde özel olarak seçildi. Koyu tema özelliğini aktif hale getirdiğiniz zaman sayfanın açık renkteki alanları tamamen koyu bir görünüme girer.

Özelliğin test aşamasında olduğunu biliyorduk ve tarayıcımızda yapacağımız birkaç değişiklikle veya indireceğiniz birkaç eklenti ile bu modu aktif hale getirebiliyorduk. Youtube son güncelleme ile özelliği tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale getirdi. Artık ayarlar’a giriş yaparak koyu tema modunu açabilirsiniz.

Koyu tema nasıl açılır ?

Youtube hesabınıza giriş yapın. Sağ üst köşede bulunan profil resminize tıklayarak Youtube ayarlar seçeneğini açın.

Açılan menüde Koyu Tema seçeneğine tıklayın.

Koyu temayı etkinleştir seçeneğini sağa kaydırarak aktif hale getirin. Özelliği kapatmak için aynı adımları takip edebilirsiniz.

Koyu tema, sayfanın parlak yüzeylediri karartarak gece kullanımına uygun hale getirir. Hemen deneyin! Koyu tema ayarlarınız yalnızca bu tarayıcı için geçerli olur.

Koyu tema özelliği şimdilik sadece bilgisayarlarda kullanılabilir durumda. Mobil cihazlar ve uygulamalar için özellik hala test aşamasında. Yakın zamanda mobil cihazlara da geleceğini düşünüyoruz. Youtube’un son güncellemesinden sonra farketmediğiniz birçok yenilik eklendi. Sitemizde arama yaparak ilgili makaleye ulaşabilirsiniz.

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

2 hafta Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

4 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar