Reklamlar
Kategoriler: Mobil

Whatsapp gönderilen mesaj nasıl silinir

Whatsapp gönderilen mesaj nasıl silinir ? whatsapp mesaj geri alma nasıl kullanılır ? whatsapp mesaj silme özelliği nasıl kullanılır sorularına cevap vermeye çalışacağız.

Bildiğiniz gibi Whatsapp, yakın zamanda gönderilen mesajları geri alma, silme özelliğini duyurdu. Whatsapp sohbetlerinde artık gönderdiğiniz mesajı silebiliyorsunuz. Grup sohbetleri ve birebir sohbetler sırasında gönderdiğiniz mesajı kolaylıkla geri alabilirsiniz.. Gönderilen mesajı silebilmek için, mesajı gönderdikten sonra 7 dakika süreniz vardır.

Mesaj silme özelliğini kullanabilmek için Whatsapp son sürümü kullanıyor olmanız gerekmektedir. Mesaj silinme sırasında herhangi bir hata ile karşılaşılırsa bu durum hakkında herhangi bir bildirim almazsınız. Herkes için başarıyla sildiğiniz mesajlar, alıcılarınızın sohbetlerinde “Bu mesaj silindi” olarak görülecektir. Aynı şekilde, sohbet sırasında “Bu mesaj silindi” görürseniz, gönderen mesajını herkesten silmiş demektir.

Whatsapp gönderilen mesaj nasıl silinir ?

Silmek istediğiniz mesajın üstüne gelerek basılı tutun.

Yukarıda açılan menülerden “Çöp kutusu” simgesine dokunun.

Çöp kutusuna tıkladıktan sonra mesajı sil uyarısını göreceksiniz.

Herkesten sil; seçeneğine tıklayarak mesajı gruptan silebilir ve mesajınızı geri alabilirsiniz. Tekrar hatırlatalım mesajı gönderdikten sonra silmek için 7 dk süreniz var.

Benden sil; seçeneğine dokunarak mesajı sadece kendi hesabınızdan silebilirsiniz. Eğer mesajı gönderdikten sonra 7 dk geçmişse sadece bu seçeneği görebilirsiniz.

Mesajı herkesten sildikten sonra “Bu mesajı sildiniz” uyarısını göreceksiniz.

Gruptaki dişer kullanıcılar “Bu mesaj silindi” uyarısı görecekler ve sildiğiniz mesajı okuyamayacaktır. Bu işlem ile Whatsapp grup sohbetlerinde gönderdiğiniz mesajları geri alabilir, silebilirsiniz.

Mesajı benden sil, telefonunuzdan gönderdiğiniz veya aldığınız ileti kopyalarını silmenizi sağlar. Bunun alıcılarınızın sohbetlerinde bir etkisi yoktur. Alıcılarınız iletileri sohbet ekranında görmeye devam eder. Whatsapp mesajı geri alma ve silme özelliğini grup konuşmaları ve kişisel konuşmalarda kullanabilirsiniz. Whatsapp mesajlarını geri alma konusunda merak ettiğiniz konuları, yorum atarak bizlere iletebilirsiniz.

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

1 hafta Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar