Reklamlar
Kategoriler: Teknoloji

Telefon Müzik Dinleme Uygulamaları

Android ve ios  telefonlarda kullanabileceğiniz en iyi müzik dinleme uygulamalarını sizler için bir araya getirmeye çalıştık. Akıllı telefonların hayatımızda büyük yer taşımasıyla , her işlemde başarılı bir uygulama arayışındayız. Telefonunuzda başarılı bir müzik dinleme uygulaması arıyorsanız aşağıdaki uygulamaları denemenizi tavsiye ediyoruz.

Spotify

Ülkemizde yakın zamanda yayına girmiş olan spotify uygulaması ile müzik dinlemenin keyfini arttırabilirsiniz. Uygulamada şimdilik türkçe müzik bulmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz fakat yakın zamanda bu sorunun giderileceğini düşünüyoruz. Yabancı müzik konusunda zengin bir arşiv sunan uygulamayı denemenizi öneriyoruz.

Uygulamayı sınırsız bir şekilde kullanmak için tam sürüme geçmeniz gerekmektedir. Ücretsiz sürümde reklamlara tıklayarak mp3 dinlemeye devam edebilirsiniz.

İNDİRSpotify 

Deezer müzik dinleme konusunda başarılı bir servistir. Kullanışlı bir arayüze sahip olan Deezer , dinlemek istediğiniz müzik ve sarkıçılara kolay bir şekilde erişmenizi sağlıyor.

Android ve ios cihazlarda uygulamayı kullanabilirsiniz.  Ücretsiz bir şekilde uygulamayı kullanabilirsiniz. Dinlediğiniz müzikleri arşivleme özelliği sayesinde güzel bir arşiv oluşturabilir ve daha sonra bu müzikleri dinleyebilirsiniz.

İNDİRDeezer

SoundCloud yukardaki uygulamalardan farklı olarak profesyonel şarkıcıları ve müzikleri dinleme değil , amatör kullanıcılar tarafından yapılan müzikler paylaşıldığı ve ücretsiz olarak dinleyebileceğiniz bir servistir. Özellikle müzikle çok ilgili olan kişiler için çok dikkat çekici bir uygulamadır.

Çok kullanışlı bir arayüze sahip olan uygulamayı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Müzik tutkunları için şiddetle tavsiye edilir.

İNDİRSoundCloud

Fizy çok başarılı bir müzik dinleme uygulamasıdır. Hem telefonlarınızda hem webde kişisel müzik tercihlerinizi arşivleyebilir ve dinleyebilirsiniz. Müzik dinlemenin yanında radyo yayını bile yapabilirsiniz.

Bu başarılı uygulamayıda denemenizi tavsiye ederiz. iyi eğlenceler..

İNDİRFizy

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

2 hafta Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

4 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar