Reklamlar
Kategoriler: Multimedya

Spotify Hesabı Nasıl Silinir

Ülkemizde kısa sürede büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan Spotify hesabınızı nasıl kapacağınızı – sileceğinizi anlatacağız. Eskiden telefonumuzda yaptığımız müzik arşivlerini artık online müzik servislerinde yaparak işlerimizi giderek kolaylaştırıyoruz. Peki Spotify kullanıcılar’a nasıl avantajlar sağlıyor ?

  • Tamamen yasal olarak müzik dileyebilirsiniz.
  • ShazamSpotify ortak çalışması sayesinde dinlemek istediğiniz müzikleri Shazam ile bulup Spotify ile kolaylıkla dinleyebilirsiniz.
  • Online ve Ofline olarak müzik listelerinizi oluşturup müzik dinleme keyfini yaşıyorsunuz.
  • Spotify ile bulamayacağınız şarkı kalmayacak. Geniş arşivi sayesinde istediğiniz bütün parçaları bulabilirsiniz.
  • Hem telefonunuzdan hem bilgisayarınızdan hesabınızı kullanarak giriş yapabilir ve müzik listelerinize ulaşabilirsiniz.
  • Normal üyelerden herhangi bir ücret talep edilmiyor fakat reklamlar’a katlanmak zorunda kalıyorsunuz. Aylık 9.99 TL karşılığında tamamen reklamsız müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

Bu avantajları sayesinde kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan uygulamadan herkes memnun değil tabiki. Eğer uygulamayı kullanmak istemiyorsanız ve hesabınızın tamamen kapatılmasını istiyorsanız aşağıdaki işlemi yapabilirsiniz. Spotify ‘de diğer benzer site ve servislerde olduğu gibi üyelik silme işlemi kontrol panelinde kullanıcılar’a sunulmuyor. Hesabınızın silinmesi için destek sayfasına mail atarak durumunuzu anlatıp hesabınızı kapattırmanız gerekecek.

support@spotify.com

Yukardaki mail adresine hesap bilgilerinizi ekleyerek hesabınızı kapatmak istediğinizi belirten bir mail atarak hesabınızı kapattırabilirsiniz. Premium hesap kapatmaları için Spotify websitesini kullanabilirsiniz. Uygulama hakkında diğer soru ve sorunlarınız için sitemizde arama yapabilirsiniz. İşlem sorunlarınızı bize bildirebilirsiniz.

Reklamlar
Paylaş

Yorumları göster

  • Bir türlü silmiyorlar. her seferinde " Soru gönderin " deyip başa atıyorlar. Mail gönderdim, kapatacağız deyip kapatmıyorlar.

  • Üç aylık 1 TL kampanyasından yararlanıyorum fakat fatura kesme zamanı gelmeden iptal etmek istiyorum. Spotify sitesinde hesabıma girdiğimde Free üyeliğe sahip olduğum yazıyor. Ne yapmam gerekiyor. nasıl iptal ederim?

  • Sportify uygulaması ücretlimidir? Eger ucretliyse hesabı sılınce ucret odemıyoruz dimi?

    • spotify indirmek ücretli değil ama premium özelliklere erişmek istersen premium paket satın alabilirsein. almak istemezsen ücretsiz de kullanabilirsin ama bazı özelliklere erişemezsin.

  • Merhaba hemen yardımcı olursanız sevinirim ben bilgisayardan edindin spotifyi ancak hesabıma girip yeliğime tıkladığımda hesap kapatmayla ilgili karşıma hiçbirşey çıkmadı mail atılacak siteyide bulamadım lütfen bana yardımcı olun!!

    • Siteyi bulmayacaksın hesabı açtığındaki epostana girip yukarıdaki maile mesaj atarak durumu anlatacaksın.Tabi tüm bilgilerle.

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

7 gün Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar