Reklamlar
Kategoriler: Multimedya

Periscope Yayınları Nasıl Kaydedilir

Periscope yayınlarını kaydetmeniz için en başarılı uygulamayı sizlerle paylaşacağız. Ekran kaydetme konusunda birçok uygulamayı daha önceki yazılarımızda sizlerle paylaşmıştık. Periscope yayınları kaydederken telefonunuzu kasmayan ve yayını donmadan izleyeceğiniz uygulamayı kullanmanızı tavsiye ederiz.

Az Screen Recorder tamamen ücretsiz olarak kullanılabilir. Cihazınız için root gerektirmez. Videoları HD kalitesinde çekebilirsiniz. Diğer video kaydetme yazılımlarına göre , video boyutları da oldukça düşük olarak kaydedilmektedir. Uygulamayı ücretsiz olarak indirmek için tıklayın.

AZ Screen Recorder – No Root

Android markete giriş yaparak , uygulamayı indirip yüklüyoruz.

Uygulamanın oldukça basit ve kullanışlı bir arayüzü var. Ekrandaki kaydetme simgesine tıklayarak kayıt alabilirsiniz. Programın başlıca özellikleri:

Magic düğmesi: Ekranda herhangi bir şey göstermeden Kaydınızı kontrol eden bir düğme. Böylece, video izleyiciler sadece sen ekran görüntüsünü istediğiniz ne olursa olsun uygulamanın, oyun veya üzerinde durulacak.

Ön kamera kaydedici: Eğer yüzünüzü ve herhangi bir boyut ve donukluk için ekranda herhangi bir pozisyona serbestçe sürüklenen ve özelleştirilebilir bir küçük bindirme penceresinde duyguları, kaydedebilirsiniz.

Geri sayım sayacı: Kayda başlamadan önce geri sayım sayacı ile hazırlık yapabilirsiniz.

Ekran Kontrol: Kayıt sırasında video üzerinde değişiklikler yapabilir, bazı önemli noktaları işaretleyebilirsiniz.

Video düzenleme: Video parçalarını kırpabilir, video üzerinde çeşitli değişiklikler yaparak videonuzu daha etkili hale getirebilirsiniz.

Uygulama tamamen ücretsizdir fakat ek özellikler ve farklı işlevler için uygulama içi satın alma özelliği sunmaktadır. Periscope videolarını kaydederken sorun yaşarsanız yorum atmanız halinde yardımcı olabiliriz. Kolay gelsin arkadaşlar.

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

6 gün Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar