Reklamlar
Kategoriler: Bilişim

Online Dosya Depolama Nasıl Yapılır

En iyi online dosya depolama servislerini sizlerle paylaşacağız. Bilgisayar ,tablet ve telefonlarınızda bulunan önemli dosyalarınızı bu servisler aracılığıyla saklayabilirsiniz. Dosya depolama servislerinin birçok avantajı vardır. Özellikle telefon ve tabletlerde dosyalarınızı yükleyerek istediğiniz zaman bu dosyalara erişebilirsiniz.

Online dosya yükleme servislerinin son zamanlarda kullanımı oldukça artmıştır.  Sizlere bu konuda en iyi olan servisleri tanıtacağız.

Google Drive

Google her hizmetinde olduğu gibi dosya depolama hizmeti ile son derece popülerdir. G-mail kullanıcıları için entegre bir çalışma sistemi olan Google driver ücretsiz olarak sunduğu 15 GB’lık  yükleme alanı ile listenin başında yer alıyor. Daha fazla dosya alanı isteyen kullanıcılar 1.99$ gibi kücük bir ücretle 100 GB alana sahip olabilir. Dosya depolama işlemlerinizde ilk tercihiniz Google Drive olabilir.

Windows, Mac OS, iOS ve Android platormları üzerinde destek sunmaktadır. Ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

İNDİRGoogle Drive

En eski bulut depolama servislerinden biri olan Dropbox 2GB’lık ücretsiz depolama alanı sunmaktadır. Ayrıca öneri yaparak kullanıma başlattığınız her arkadaşınız için ek olarak 500 mb alan kazanabilirsiniz.

Dropbox’ın  Windows, MacOS, Linux, iOS, Android ve BlackBerry gibi birçok platform için desteği bulunmaktadır.Pratik bir arayüze sahip olan Dropbox sizler için iyi bir tercih olacaktır.

İNDİRDropbox

Yandex’in yakın zamanda faliyete geçirdiği bir diğer servisimiz Yandex Disk. En önemli özelliklerinden biride 10 GB lık bir depolama alanı sağlamasıdır. Ayrıca arkadaşlarınızı davet ederek 10 GB daha alan sağlayabilir ve toplamda 20 GB’lık bir alana sahip olabilirsiniz. Yüksek depolama alanı isteyen kullanıcılar için iyi bir tercih olacaktır.

Yandex Disk’i Android , ios ve windows sistemlerde kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak indirmek için tıklayın.

İNDİRYandex.Disk

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

1 hafta Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar