İPhone, iPad veya Mac’inizi kurduğunuzda Facetime otomatik olarak etkinleştirilir. Bu özelliği kullanmayı düşünmüyorsanız veya kişilerinizin FaceTime uygulamasını kullanarak sizinle iletişim kurmasını istemiyorsanız, yalnızca Facetime’ı kapatabilirsiniz.
Dikkat edilmesi gereken bir şey, iPhone veya iPad’inizde FaceTime’ı devre dışı bıraktığınızda video görüşmeleri için bildirim almazsınız. Fakat arayan kişiye cevap vermiyor gibi görüneceksiniz.
FaceTime’ı gizlilik veya güvenlik nedeniyle kapatmak isteyebilirsiniz. 2019’un başlarında , aramaya başlamadan önce bile bir arayanın dinlemesini sağlayan çok büyük bir FaceTime hatası keşfedildi. Bu hata şuan giderildi. Fakat, hesabınızın güvenliğinden hala emin değilseniz, FaceTime’ı tamamen devre dışı bırakabilirsiniz. Facetime’ı kapattığınızda, FaceTime aramaları yapamaz veya alamazsınız.
Ayarlar seçeneğini kullanarak 2 adımda Facetime’ı kapatabilirsiniz.
Ayarlar seçeneğinde “Facetime“a giriş yapın.
FaceTime seçeneğini sola kaydırarak kapalı duruma getirin.
Yukarıdaki ayarı uyguladıktan sonra FaceTime kapatılmış olacaktır. Tekrar açmak için aynı adımları takip ederek özelliği aktifleştirebilirsiniz.
Önce kötü haberi verelim İnternette "yapay zekâ ile ayda 100.000 TL" başlıklı yüzlerce içerik var.…
Bilgisayarınıza Windows 11 kurmak, mevcut sistemi yenilemek veya temiz bir başlangıç yapmak istiyorsanız ISO yöntemi…
Akıllı telefonlarımız artık hayatımızın birer parçası. Ancak ne kadar güçlü ve yeni bir telefon kullanırsak…
VMware Snapshot özelliği, bir sanal makinenin belirli bir andaki durumunu koruyarak ihtiyaç halinde hızlı geri…
Ücretsiz ve Ücretli Seçeneklerle En Güncel Rehber Günümüzde sunum hazırlamak artık saatler süren bir süreç…
Telefonla konuşurken başka bir kişinin aradığını görmek günümüzde akıllı telefonların sunduğu en önemli iletişim özelliklerinden…