Reklamlar
Kategoriler: Donanım

Huawei modem kablosuz şifresi nasıl değiştirilir

Huawei modem, ttnet, superonline, turknet gibi servis sağlayıcılar tarafından ücretsiz olarak verilmektedir. Huawei modemlerde kablosuz ağ şifresi nasıl değiştirilir konusunu resimli olarak anlatacağız. Aşağıdaki adımları takip ederek kablosuz ağ şifrenizi kolayca değiştirebilirsiniz.

Modem kablosuz şifresini değiştirmek için , modeme kablolu veya kablosuzolarak bağlı olmanız gerekmektedir. Ayarları yapabilmek için modemin yazılımını kurmanıza gerek yoktur. Yazılım üzerinden de şifre değiştirme yapılabilir fakat en kolay yöntem aşağıdaki gibidir.

Huawei kablosuz şifresi nasıl değiştirilir ?

Öncelikle modem arayüzüne giriş yapmamız gerekiyor. Modemi aldığınız yere veya sağlayıcıya göre giriş şifresinde değişiklik olabilir. Aşağıdaki şifrelerden birini kullanarak modem arayüzüne giriş yapın.

Adres çubuğuna 192.168.1.1 yazarak enter’a basın.

Kullanıcı adı ve şifresi: admin-admin admin-superonline admin-ttnet default-default olarak deneyiniz.  Bunlardan biri ile giriş yapacaksınız.

Kablosuz ağ ayarları seçeneğine tıklayarak “Kablosuz ağ adı” seçeneğinden ağ adını, “Kablosuz şifre” seçeneğinden giriş şifresini düzenleyerek uygula seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Ayarları kaydettikten sonra, modeminiz otomatik olarak kablosuz ağınızı yeniden başlatacaktır. Eğer modeme kablosuz olarak bağlıysanız, bağlantınız otomatik olarak kesilecektir. Kablosuz ağınıza verdiğiniz şifreyi girerek tekrar ağa bağlanabilirsiniz işlem bu kadar.

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

1 hafta Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar