Reklamlar
Kategoriler: Oyun

City of Steam Online

Neruvia sunucusu geliştirilmiş özellikleri ve özel sürprizleriyle City of Steam kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazır.

Nova Worlds’ün göz bebeği olan City of Steam 17 Mayıs 2013 Cuma günü saat 16.00’da 4 ırk ve 3 farklı sınıfla MMO severlerle buluşmak için gün sayıyor.

Ayrıca 17 Mayıs günü yeni başlayan oyuncular için çok büyük sürprizler var. Oyuna yeni kayıt olan oyunculara ilk 3 gün boyunca Steampunk evrenine kolay alışabilmeleri için bir “Başlangıç Paketi” hediye edilecek. Bu cömert paketin içinde şunlar bulunuyor:

•    10 Adet Metal
•    Kozmetik zırh seti (3 Saatlik)
•    Larva Evcil Hayvanı (1 Haftalık)

Bu eşyalar, City of Steam üzerinden kullanılabilir kupon kodları ile dağıtılacak. Her hesap her eşyayı sadece 1 kere alma hakkına sahip olacaktır.

Ayrıca yeni açılacak sunucuda, oyuncuların eski karakterlerinin seviyelerine göre özel ödüller verilecek. Bu ödüller Evcil Hayvan, Buharsiklet, Papel hatta ve hatta Elektrum boyutlarına kadar varabiliyor!

CITY OF STEAM OYUNCULARI İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

Biliyorsunuz, City of Steam’de açık beta süresi boyunca oyuncuların birebir katılımının olduğu toplantılar düzenlendi. Bu toplantılardan biri de, “Beyin Fırtınası Etkinliği” oldu. City of Steam oyuncularından nelerin değişmesi gerektiği hakkında fikirler alınan bu etkinlikler sonucunda oyun yenilenen içeriği ile 17 Mayıs 2013 tarihinde kullanıcılara tekrar sunuluyor.
Bu etkinlikten çıkan bir fikir de oyuna direkt olarak ekleniyor. Evcil hayvanlar artık yerden düşen eşyaları ve paraları toplayabilecekler.

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

7 gün Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar