Reklamlar
Kategoriler: İnternet

Yandex Hesabı Nasıl Silinir

Ülkemizde son zamanlarda yapmış olduğu reklamlar ve çalışmalar sayesinde Yandex, ciddi bir kullanım sayısına ulaşmış durumda. Bir arama motoruna göre çok farklı çalışmalar sunan ve kullanıcılarını farklı platformlardan edinmeye çalışan Yandex’te kullanıcılar hesaplarını silmek istediği zaman aşağıdaki işlemleri kullanabilir.

NOT:Hesap silinirken, verileriniz tümüyle ve geri döndürülemez bir şekilde silinir. Yandex servisleri hesabınıza bağlı olduğu için burada bulunan bilgilerinizi kurtarılamaz şekilde silebilirsiniz.

Sildiğiniz kullanıcı adını geri almak için en az 6 ay beklemeniz gerekmektedir. Silinen hesabı 6 ay içinde kimse alamaz. Bunun tam zamanını bilemeyiz ve bu tarihi değiştiremeyiz.

Yandex hesabı nasıl silinir ?

Hesabı silmek için Kişisel bilgiler sayfasında bulunan “Hesabı sil” bağlantısına gidin.

Hesabınızı silmek için formun altında bulunan alandaki bütün bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Son olarak şifrenizi yazıp onayladıktan sonra hesabınızı tamamen silebiliriniz.

Hesabınızı silme butonuna bastıktan sonra hesabınız anında silinir. Diğer servislerde 1 hafta veya 15 gün içinde hesabınıza tekrar giriş yapıp silmeyi iptal edebiliyorsunuz fakat Yandex’te böyle bir şansınız yoktur. Hesabınız başkası tarafından silindiyse de aynı durum geçerlidir. Şifrenizi korumak için Yandex şifre koruma önerilerini kontrol edebilirsiniz.

Güçlü bir şifre oluşturmak için şunları kullanın:

  • Hem büyük, hem de küçük Latin harfleri
  • Rakamlar
  • noktalama işaretleri (izin verilen: ` ! @ # $ % ^ & * ( ) _ = + [ ] { } ; : ” \ | , . < > / ?, izin verilmeyen: ~ ve ).

Hesaplar ve servisler hakkında sorularınızı bizlere iletebilirsiniz. Kolay gelsin arkadaşlar.

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

7 gün Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar