Reklamlar
Kategoriler: Oyun

Need for Speed: Rivals Geliyor !

Need for Speed: Rivals PlayStation 4 için geliyor

Geçtiğimiz yıl Need for Speed: Most Wanted ile serinin eski oyunlarını tekrardan geliştiren EA, bugün Need for Speed: Rivals’i duyurdu. PlayStation Portable (PSP) için 2005 yılında piyasaya sürülen Rivals yeni nesil konsollar için tekrardan geliştirildi.

Need for Speed: Rivals; PlayStation 3 ve Xbox 360 için 19 Kasım’da piyasaya sürülecek. Oyunun, Xbox One ve PlayStation 4 için de yılsonuna doğru çıkış yapması bekleniyor. PC kullanıcıları da Rivals’i oynamak için yılsonunu bekleyecek.

Battlefield 4’te kullanılacak olan Frostbite 3 motoru ile geliştirilen Rivals için bir de Teaser yayınladı.

Oyunu ister polis olarak oynayın isterseniz de yarışçı olarak oynayın. Bu iki farklı seçenekten dilediğinizi seçebilirsiniz. Bildiğiniz gibi 7 yıl gibi uzun bir süredir Need for Speed oyunlarında Ferrari’nin arabaları bulunmuyordu. Rivals ile Ferrari’nin yeni arabalarını kullanabilme fırsatı yakalayacaksınız.

NFS serilerinden alışkın olduğumuz modifiye sistemi Rivals’te de kullanılıyor. Oyuncular; araçlarını boyayabilecek, performans ve dış görünüm modifikasyonları yapabilecekler.

Polis kovalamacaları daha zorlu olacak. Artık eskisi gibi polisleri kolayca atlatamayacaksınız. Çünkü polisler sizi yarış dışı bırakabilmek için ekipçe hareket edecek. Jammer’lar, şok dalgaları ve helikopter gibi oyuna 11 farklı polis teçhizatı eklenecek.

Çoklu oyuncu desteği ile gelecek olan Rivals’te AllDrive sistemi kullanılıyor. Oyuncular bu sistem sayesinde tek kişilik oyunlarından vakit kaybetmeden çoklu oyuncu moduna geçebilecek.

Reklamlar
Paylaş

Yakın zamanda yayınlananlar

Bitcoin’s Revolutionary Influence on the Future of Online Gaming

As we progress deeper into the digital age, the spheres of technology and finance continue…

1 hafta Önce

Tarayıcınızda Gizli Modu kalıcı olarak devre dışı bırakma

Tarayıcınızda gizli mod'da çalıştırmayı devre dışı bırakabilirsiniz. Windows ve macOS için Google Chrome'da, Windows için…

3 hafta Önce

Broadcom, VMware’in ücretsiz ESXi hipervizörünü sonlandırıyor

Broadcom, VMware'in ESXi hipervizörünün ücretsiz sürümünü durdurdu. Değişiklik haberi, aracın VMware.com'dan kaldırıldığını ortaya koyan ve…

1 ay Önce

AirPods bul nasıl kullanılır ?

Kaybolan airpod'unuzu bulmak için aşağıdaki 3 yöntemi kullanabilirsiniz. AirPod'larınızın kaybolması durumunda yerini bulmanıza yardımcı olması…

2 ay Önce

Broadcom’un VMware Revizyonu Dikkat Çekiyor

Vmware ve Broadcom Sanallaştırma öncüsü Vmware, Broadcom tarafından satın alınmasının ardından bazı değişiklikler geçiriyor. Kurumsal…

3 ay Önce

Google Fotoğraflar, One, Drive aboneliğini iptal edersem verilerim silinir mi?

Google Fotoğraflar, yani One aboneliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz ? Bildiğiniz gibi Google 15 GB…

4 ay Önce
Reklamlar