Oyun

2014 En iyi Android Oyunları

Merhaba arkadaşlar Mobil işletim sistemlerinde en çok kullanılan işletim sistemi android.  Android oyunlar kalite olarak giderek yükselmekte ve oyunlara olan taleplerde giderek artmakta. 2013 yılında android oyunlarda büyük bir yükseliş oldu ve bilgisayar oyunları yerini yavaş yavaş mobil oyunlara bıraktı.
2013 yılında en çok indirilen 3 oyunu sizler için biraraya getirdik.  Kullanıcıların 2014 yılında hangi oyunları oynamalıyım , 2014 yılında hangi oyunlar oynanacak sorularını da cevaplamış oluruz diye düşünüyorum. Oyunları indirilme veya oyuncu sayısına göre değil oynanabilirlik ve sürükleyici olması kriterlerine göre değerlendirdik.
Aşağıdaki oyunları ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
İşte 2014 yılında oynamanızı tavsiye ettiğimiz en iyi android oyunları;
Clash_of_Clans

Dünya çapında milyonlarca oyuncunun severek oynadığı Clash of Clans, Android tablet ve telefonlara giriş yaptı. Supercell tarafından geliştirilen destansı savaş stratejisi oyunu Clash of Clans ile köyünüzü inşa edin, askerlerinizi eğitin ve oyuncularla çevrimiçi savaşın keyfini çıkarın. Tamamen ücretsiz olmasıyla dikkat çeken oyunda barbarlar, savaşçı sihirbazlar, ejderhalar ve diğer güçlü dövüşçülerden oluşan bir ordu kurun ve oyuncu klanına katılarak yükselin veya kendi klanınızı oluşturun.

• Tamamen ücretsizdir.
• Dünya çapındaki oyuncularla çarpışın.
• Diğer oyuncularla birleşerek en büyük klanı kurun.
• 10 eşsiz birim
• Köyünüzü top, kule, havan bomba, tuzak ve duvarlarla koruyun.
• Goblin kralına karşı sefere çıkın.

İNDİRClash of Clans
dead-trigger-2

Dead Trigger 2 oldukça başarılı olan ve 23 milyon kere indirilen ilk oyunun kaldığı yerden hikayeyi devralan ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur.

Android oyunları arasında en başarılı zombi oyunu olmaya aday Dead Trigger 2’de göze çarpan en büyük yenilik inanılmaz kalitedeki grafikler. Bilgisayar oyunlarına oldukça yakın bir grafik kalitesi sunan Dead Trigger 2 Android cihazların limitlerini zorlamakta.

İNDİRDead Trigger 2
angry-birds-go
Kızgın kuşların yaratıcısı Rovio’nun yeni Angry Birds oyununda kuş ve domuzlarla go kart heyecanı sizleri bekliyor. Piggy Island’ın büyüleyici atmosferinde geçen Angry Birds Go oyununu tamamen ücretsiz olarak Android tablet ve telefonunuza indirebilir, kızgın kuşlarla yarışa başlayabilirsiniz.
İNDİRAngry Birds Go

Serkan Çataltaş

1987 Yılında Malatya'da doğdu. Netaş'ta çalışmalarına devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir